benen.jpg

LASERONTHARING

LAAT UW WENS PIJNLOOS VERVULLEN IN EEN HAARVRIJE EN GLADDE HUID.

Geen pijnlijke hars- of irriterende en tijdrovende scheerbeurten meer… Geen last meer van ingegroeide haren… Voor altijd een gladde huid… Pijnloos  •  100% veilig  • Resultaatsgarantie

WAAROM KIEZEN VOOR PERMANENTE LASERONTHARING?

Nooit meer die tijd verliezen, scheermesjes en scheergel gebruiken, vergeten ontharen, nooit meer snijwondjes, ingegroeide haartjes, …

Definitieve laserontharing is inmiddels ook quasi pijnloos, in tegenstelling tot het epileren, waxen, waarbij je je huid telkens opnieuw beschadigt en ook nog eens de haren eerst moet laten terug groeien, alvorens deze terug pijnlijk verwijderd kunnen worden.

 

DE PRIJS VAN PERMANENTE LASERONTHARING

De prijzen voor laserontharing zijn niet min, maar het comfort tijdens en na de behandeling is van onschatbare waarde. Dit komt ondermeer door het dure toestel, dat enkel gebruikt mag worden door opgeleide specialisten zoals paramedici en daardoor van hoge kwaliteit is.
De prijs kan ook verschillen van persoon tot persoon, daar niet iedereen een even intensieve of langdurige behandeling nodig heeft. Dit hangt steeds af van de te behandelende zone, het haartype, huidtype, de hoeveelheid haar, etc… Normaal heeft een zone 5 tot 8 behandelingen nodig.
Denk aan hetgeen je hiervoor in de plaats krijgt! Of heb je last van overvloedig haar? Dan is dit de uitgelezen kans om je zelfvertrouwen te boosten en eindelijk dat lastige probleem aan te pakken!

middenstreek.jpg
 

PRIJSLIJST

LASERONTHARING

BENEN

vanaf €250,00

SCHOUDERS

vanaf €220,00

ARMEN

vanaf €180,00

RUG

vanaf €180,00

BIKINI

vanaf €120,00

OKSELS

vanaf €120,00

NEK

vanaf €100,00

JUKBEENDEREN

vanaf €80,00

BOVENLIP OF KIN

vanaf €60,00

 

Adres

Albertstraat 46
2880 Bornem

Contact opnemen

Volgen

  • Facebook

0495163095

©2020 by ElSensa Skincare. Proudly created with Wix.com