BAÏJA

Baïja, oorspronkelijk gewijd aan de voorouderlijke rituelen van schoonheid, is een familiegeschiedenis die van generatie op generatie wordt vernieuwd. Gepassioneerd door cosmetica en met hun ervaring op het gebied van decoratie, wilden Elisabeth en Fabrice het beste van beide werelden samenbrengen door producten te maken met veeleisende en verslavende formules.
"In 2012 richtten we het merk Baïja op met een unieke gemoedstoestand: een genereus merk, oprecht, emotioneel en Made In France!
Ons doel is om verbazingwekkende en exclusieve olfactorische universums te creëren, onverwachte combinaties, allemaal geformuleerd en vervaardigd in Frankrijk met ingrediënten van natuurlijke oorsprong; kortom, een ambitieus recept.
Elk universum wordt gezien als een couture-verzameling waar explosies van kleuren zich vermengen met bloemen- en geometrische elementen. 
Elke collectie neemt je mee naar een wereld waar goede humor is gekoppeld aan de eis van natuurlijkheid om je een nieuw idee van schoonheid en zorg aan te bieden. "

 
1.jpg

DOEL?

"Om ons verschil tot uitdrukking te brengen door het bedenken van nieuwe exotische collecties, hebzuchtig en vreugdevol om je onophoudelijk te verrassen."
Door de jaren heen is Baïja een gepassioneerd, enthousiast en gedurfd team geworden dat dezelfde morele waarden, creativiteit, spontaniteit en vooral welwillendheid in elk van hun acties deelt.

 
 

Adres

Albertstraat 46
2880 Bornem

Contact opnemen

Volgen

  • Facebook

0495163095

©2020 by ElSensa Skincare. Proudly created with Wix.com