ENVIRON

Levenslang een mooie huid.

Environ Skin Care biedt de beste huidverzorgingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn om de huid een leven lang mooi te houden. 
Want je hebt maar één huid. 
Draag er goed zorg voor.
Je hebt maar één leven. 
Geniet er ten volle van.

your skin
REBORN BEAUTIFUL

 
C9CKmaAW0AAt4nM_edited.jpg

Vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. 

 
 

GELAATSVERZORGINGEN

 

EERSTE CONSULTATIE

Je eerste Environ gelaatsbehandeling.
Het begrijpen van de behoeften van de huid is e eerste stap om een mooie huid te creëren.
Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.
DUUR 75 MIN - €97

ENVIRON MENU BEHANDELINGEN

 

ELECTRO- SONIC
ESSENTIAL BEHANDELINGEN

De baanbrekende dual- electro- sonic- technologie van Environ bepaalt de refentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

ELECTRO- SONIC
FOCUS- ON BEHANDELINGEN

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro- sonic DF- technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

ENVIRON COOL PEEL BEHANDELINGEN

De unieke Cool Peel Technologie van Environ is een niet-invatief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door DR.Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

 

ELECTRO- SONIC
ESSENTIAL BEHANDELINGEN

ESSENTIAL YOUTH RESET

DUUR 60 MIN €95 
DUUR 90 MIN €125

Deze gelaatsverzorging boordevol peptiden & vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes,  schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

ESSENTIAL MOISTURE BOOST

DUUR 60 MIN €88 
DUUR 90 MIN €117

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen,  en maakt de diepere huidlagen voller.  Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

ESSENTIAL COMFORT CALM

DUUR 60 MIN €88
DUUR 90 MIN €117

Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

ESSENTIAL RADIANCE REVEAL

DUUR 60 MIN €88
DUUR 90 MIN €117

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geef de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

ESSENTIAL VITAMIN TOUCH

DUUR 45 MIN €52

Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra- indicatie voor elektro- sonische stroom.

 

ELECTRO- SONIC
FOCUS- ON BEHANDELINGEN

FOCUS-ON FROWN

DUUR 30 MIN €50

Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugduger uitziet.

FOCUS-ON EYE

DUUR 30 MIN €50

Combineert onze krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en ejugdige uitziet.

FOCUS-ON TEXTURE

DUUR 30 MIN €45

Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

FOCUS-ON EVEN TONE

DUUR 30 MIN €45

De krachtige combinatie van vitamine A,C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

 
 

COOL PEEL BEHANDELINGEN

YOUTH RENEW

DUUR 60 MIN €88

Deze cool peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek & jeugdig laat uitzien.

MOISTURE BOOST

DUUR 60 MIN €88

Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilferig en kan het hele jaar door worden gebruikt.

DEEP CLEANSING

DUUR 60 MIN €88

De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbetering en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.

BRIGHT RECOVERY

DUUR 60 MIN €75

Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

BLEMISH CONTROL

DUUR 60 MIN €88

Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de porien vrij te maken en onzuiverheden op de lossen. Onze sterverzorging voor de probleemhuid.

VIBRANT-C MICRO PEEL

DUUR 45 MIN - €73

Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd voor het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geef de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.

 
 

Adres

Albertstraat 46
2880 Bornem

Contact opnemen

Volgen

  • Facebook

0495163095

©2020 by ElSensa Skincare. Proudly created with Wix.com